Lady är trött

Lady har sin jobbiga vår-period just nu. Lite senare än förra året. Hon är supertrött och seg, men ändå superduktig och försöker göra som man vill så länge som hon orkar. Hon har varit lite seg i typ en vecka nu, men jag räknar med att det kommer pågå ett tag till. Så är det bara, så man får stå ut med att lite mer vila än vanligt är behövligt för den lilla damen.

Igår var Emma med på en träningshoppning så idag var Lady hur trött som helst. Tog in henne och gav henne lite hösilage, och hon stod verkligen med stängda ögon och tuggade. Tvingade sig själv att äta den goda maten mer eller mindre, haha.

Imorrn blir det vila för damen och det tror jag verkligen att hon behöver. På tisdag ska nämligen Therese rida, det är alltid mer psykiskt påfrestande för henne än fysiskt så det kommer ta ut sin rätt ordentligt på henne, och sen på onsdag är det hoppträning som gäller - innan det är dags för Therese att rida på torsdag igen.

Lady 12e mars 2011
Precis tagit in henne från hagen på bilden nästan, hur trött som helst.


Kommentarer
Emma har skrivit:

tycker lady har blivit riktigt fin i kroppen nu. om man jämför och kollar på denna bilden så har hon ju myyycket mindre mage nu. :)



hon blir nog nöjd över att få vila lite imorgon. det förtjänar hon. :)



SVAR: ja, verkligen. tror hon blir extra trött i 70cm i och med att det är så mycket som händer runt omkring också. psykiskt trött också liksom. :P

2012-03-25 @ 19:24:07 | http://emmasol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback