Stalltjejer

Min syster har fått världens ryck och har börjat rida. Två gånger i veckan är hon ute och låter mig slita med henne. Det går faktiskt rätt bra och är lite imponerad över att hon vågar göra massa saker som jag säger till henne, trots att hon inte ridit på flera år, och senast det var seriöst så var det på Obbe sommaren 2007 innan han blev dålig.

Imorrn har jag fått låna Arom utav Frida, vilket är supersnällt, så då ska vi rida ut. Istället för att slita så roar vi oss istället. Men det passar både Lady och Arom superbra, för Arom skulle få sig ett riktigt dressyrpass idag och Emma, min medryttare, tränar för en av områdets hårdaste tränare så Lady kommer nog vara rätt sliten imorgon.

Therese på Lady.

Observera att det är inte tillåtet att använda mina bilder.

Hemma igen!

Nu har jag bloggat på Wordpress ett bra tag men det har aldrig känts riktigt hundra. Ett litet tag i början kändes det bra, men jag märkte väldigt snabbt att man var tvungen att ha ett premium-medlemskap (alltså betala) för att kunna nyttja de funktionerna som man ville. Bloggningen har legat på is ett bra tag, kanske nåt inlägg eller två i månaden har dykt upp. Jag har helt enkelt inte orkat. Har haft viljan, men inte orken att hoppa runt från sida till sida för att kunna publicera saker som man ska.

Nu har jag tänkt försöka mig på blogg.se igen. Funkar det inte den här gången så får jag väl sluta helt enkelt. Jag får blogga på mina facebookuppdateringar istället, haha. Näe, skämt åsido. Det finns väl många portaler man kan välja på, men tror jag har provat de flesta redan. Inte bloggat på dem, men blivit medlem och kollat hur allting går till och så vidare.

Ny design ska upp här nu till att börja med och sen kör vi igång. Det har i alla fall hänt massor på de månaderna jag har varit lite "off" så får väl försöka bryta ner det i mindre bitar, ett inlägg i taget, så ni hänger med. Vet inte var jag ska börja ens.