Tråkigt väder = shopping

Idag tog jag en tur till Uddevalla. Skulle in på Hööks en sväng och sen var jag allmänt sugen på att strosa lite.
Hittade dock ingenting. Det är en sån tråkig övergångsfas i butikerna nu - rea på sommarkläder blandat med lite nytt i höstväg. Man är inte sugen på att köpa rea - skiten som ingen annan vill ha - och man är inte sugen på höstkläder för man har inte gett upp hoppet om sommar ännu.
 
På Hööks skulle jag ha flugmedel, en ny aachenrem till det nya tränset (det är värdelöst när man tappar den remmen hela tiden) och så tänkte jag kolla på benlindor. Rosa var planen, såklart! Men så såg jag i samma modell ett par äppelgröna och de var ju hur snygga som helst. Så jag kunde inte bestämma mig och det blev inga benlindor alls. Dock fick jag i alla fall köpt underlägg till benlindor, så ska jag åka hem till mamma och leta rätt på de svarta jag har där. Då kan jag börja med att testa dom och sen köpa till lite färg om det fungerar. Ska väl inte vara något dock, men vet ju aldrig med lilla Lady.
 
På hemvägen stannade jag på Överby och fick köpt lite mer kraftfoder till Lady också, och det fick bli lite gott godis med lakritssmak också. Bortskämd var ordet, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback