Härliga söndag

Hej hopp!
Riktigt skönt med en natts sömn, behövde verkligen det efter denna veckan. Har både slarvat med sömnen samt inte kunnat sova av diverse olika anledningar, så det har väl blivit i snitt 5 timmar per dag - uppdelad sömn då, så det räknas som typ 3 bara.

Lilla Lady har blivit lite bättre tycker jag. Fick lite tips om att bara låta såret vara så skulle det läka sig själv, det var tydligen bättre än att hålla på med salvor och annat strunt. Så jag lyssnar på det just nu så får vi se! Ska ut till stallet och släppa henne i ridhuset om jag kommer åt det, annars får det bli longering. Igår blev det lite longering men hästen var ju halvt galen så det gick ju sådär. Lite typiskt att folk måste rida i det gamla ridhuset när de lika gärna kan vara snälla och gå över till det nya så att man kan släppa sin häst. (Jag VET att ridning går före, men när det finns alternativ att rida på - varför inte vara shysst?! Det hade jag varit, utan tvekan!)

Innan jag åker till stallet blir det städning här hemma - diska, sortera skräp och dammsuga. Imorrn blir det finbesök och då måste det ju se lite hyggligt ut i alla fall! Framförallt måste soporna ut, för de börjar lukta känner jag, haha!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback